Lydia van der Bie

Lydia van der Bie

Dolphin flow massage op donderdag 26 november 2021

Dolphin flow massage is een intuïtieve energetisch massage die ontwikkeld is na het zwemmen met de dolfijnen in Egypte.

Inhoud
Locatie
Data en Tijden
Lesprijzen
Aanmelden
Inhoud

De dolphin flow massage is een intuïtieve energetische massage waarbij massage gecombineerd wordt met Dolphin Reiki energie.

De rustige massage in combinatie met heerlijk geurende massageolie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen, afstrijkingen en Dolphin Reiki energie hebben als doelstelling om in een diepe ontspanning te komen en om spanning en stress los te laten en om tot inzicht te komen.

Deze massage is geschikt voor iedereen om stress en overprikkeling te voorkomen net name voor mensen die hooggevoelig zijn (hsp).

Doordat de massage grotendeels met de onderarmen wordt gegeven, worden de handen tijdens de massage niet belast en dat is een groot pluspunt om hand- en duimblessures te voorkomen als je massage geeft.

Deze massage is een intuïtieve massage want naast een basis stappenplan voel je daarna vanzelf aan hoe je de massage kunt geven vanuit je hart, puur op basis van intuïtie.

Ontstaan nadat ik (Lydia van der Bie) heb gezwommen met de in het wild levende dolfijnen en daardoor een helende transformerende healing mocht ontvangen.

Voor deze massage is een massageolie samengesteld op basis van basisolie, etherische olie en de energetisch trilling van Larimar en de dolfijnen.

Door deze massage te leren kan jij deze unieke massage geven aan anderen.

Massage ervaring is niet nodig en je leert niet alleen deze massage geven maar je ontvangt de massage ook tijdens de lesdag.

Per lesdag kunnen slechts 4 cursisten meedoen.

Optioneel Dolphin Reiki

Voor de lesdag ontvang je de dolphin Reiki gratis zodat je deze tijdens de massage direct kunt geven. De massage is ook effectief zonder de dolphin reiki maar juist de combinatie is fantastisch.

Meer informatie over de dolphin reiki en het aanvragen van de gratis training vind je elders op deze site.


Locatie

Oud-Beijerland

15 minuten rijden van Rotterdam.

Gratis parkeren.

Data en Tijden

donderdag 26 november 2020

start om 10.00 uur

Agenda met lesdata- en tijden bekijken

Lesprijzen

euro 125,00 inclusief koffie, thee, massageolie, lesmap en certificaat en dolfijnen sarong zolang de voorraad strekt.

Dolphin Reiki is gratis.

Aanmelden

Inschrijven kan via onderstaand contactformulier:

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy