Lydia van der Bie

Lydia van der Bie

dolphin flow massage uniek in nederland! woensdag 27 mei 2020

Inhoud
Locatie
Data en Tijden
Lesprijzen
Aanmelden
Inhoud

Deze rustige energetische massage in combinatie met heerlijk geurende massageolie, ademhalings- en ontspanningsoefeningen optioneel aangevuld met Dolphin Reiki energie* hebben als doelstelling om spanning en stress los te laten en om diep te kunnen ontspannen.

Deze massage is een intuïtieve massage, want naast een basis stappenplan, voel je daarna vanzelf aan hoe je de massage kunt geven vanuit je hart, puur op basis van intuïtie. Daardoor wordt iedere massage die je geeft uniek en afgestemd op jouw cliënt(e).

De massage wordt gecombineerd met een scrub van dode zeezout en het gebruik van warme handdoeken.

Energetisch brengen wij harmonie doordat de elementen aarde (voeten), water (blaasmeridiaan), lucht (ademhalingsoefening) en vuur (energetische oefening) ook tijdens de behandeling worden meegenomen.

Ook wordt er over de ruggenwervels en de chakra’s gemasseerd om het lichaam uit te nodigen de energie te laten stromen.

Voor deze massage is een speciale olie samengesteld op basis van basisolie, etherische olie, de energetische trilling van een edelsteen en de energie van dolfijnen.

Doordat deze massage deels met de onderarmen wordt gegeven, worden de handen tijdens de massage niet belast en dat is een groot pluspunt om hand- en duim blessures te voorkomen maar ook een leuke afwisseling als je veel massage geeft.

Door deze massage te leren, kan jij deze unieke massage geven aan anderen. Massage ervaring is niet nodig voor deze les.

Tijdens de lesdag lig je ook model en ontvang je de dolphin flow massage ook zelf.

Per lesdag kunnen slechts 4 mensen meedoen.

Dophin Reiki

Voor de lesdag ontvang je (als je dat wilt) gratis Dolphin Reiki zodat je deze direct tijdens de massage kunt inzetten. De massage kan ook zonder Dolphin reiki gegeven worden maar is vele malen effectiever met de Dolphin Reiki energie.

Dolhpin Reiki is een energie die door Mark Scott ontwikkeld is in zijn werk met dofijnen. De bijzondere krachten van dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al sinds eeuwen bekend.

Ik heb de kans gekregen om met dolfijnen te zwemmen die in het wild leven in de rode zee. Die ervaring was helend en transformeren voor mij.

Het is niet nodig om met de dolfijnen te zwemmen om hun liefdevolle en helende kracht te kunnen ervaren.

Via een Dolphin Reiki inwijding (gratis) kun je contact maken met de dolfijnen en zelf hun liefde en speelsheid ervaren. Deze inwijding wordt op verzoek op afstand gegeven.

Je krijgt een handleiding per mail ter voorbereiding op de inwijding. Na het doen van de meditatie en de ademhalingsoefeningen, ben je klaar om de inwijding te ontvangen.

Wij spreken samen een datum en tijdstip af waarop het jou schikt om de inwijding te ontvangen. Na de inwijding kan je Dolphin Reiki inwijdingen gratis aan anderen gaan geven. In het handboek staat hoe je dat doet.

Meld je vandaag nog aan voor de lesdag Dolphin flow massage en Dolphin Reiki (gratis).

Docente Lydia van der Bie
0617996703


Locatie

Oud-Beijerland…15 minuten rijden van Rotterdam

gratis parkeren

Data en Tijden

1 lesdag op

woensdag 27 mei 2020
maandag 8 juni 2020

start 10.00 uur

Agenda met lesdata- en tijden bekijken

Lesprijzen

euro 150,00 inclusief lesmap* Dolphin flow massage, scrub en de speciale dolphin massageolie

*In de lesmap wordt kort uitleg gegeven over het ontstaan van de dophin flow massage, de vier elementen, de chakra’s en hoe je de scrub en olie maakt.

De lesmap Dolphin Reiki krijg je als je deze wilt ontvangen en is gratis.

Schrijf in voor 1 maart 2020 en krijg 25 euro korting + een dolfijnen sarong (op = op).

Aanmelden

Inschrijven kan via onderstaand contactformulier:

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy