Lydia van der Bie

Lydia van der Bie

energie in balans op donderdag 12 november 2020

Tijdens deze lesdag leer je de unieke energie in balans methode toepassen.

Inhoud
Locatie
Data en Tijden
Lesprijzen
Aanmelden
Inhoud

Heel veel mensen hebben last van vermoeidheid en stress wat weer voor tal van anderen gezondheidsproblemen kan zorgen en geven aan dat zij altijd maar “aan” staan en daardoor moeilijk kunnen ontspannen en slapen of dat zij onvoldoende energie hebben en juist niet tot actie komen vanwege de vermoeidheid.

Vaak hebben zij een energetische disbalans…veel energie in het hoofd…weinig energie in de voeten.

Zit er veel energie in het hoofd dan kan men last krijgen van denken, piekeren, slaapproblemen, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, onvermogen tot ontspannen, stress etc.

Zit er weinig energie in de benen dan kan men last krijgen van koude onderbenen- en voeten, koude handen, vermoeidheid, bloedsomloopsproblemen, duizeligheid, instabiliteit, passiviteit, faalangst etc.

Natuurlijk kunnen er ook andere oorzaken zijn voor bovenstaande klachten, maar worden ze veroorzaakt door energetische disbalans dan is het belangrijk deze disbalans te herstellen.

De juiste energieverdeling in het lichaam is namelijk essentieel voor een goede gezondheid en is belangrijk om te kunnen ontspannen en om lekker in je vel te kunnen zitten en om over voldoende energie te kunnen beschikken.

Tijdens deze lesdag leer je de unieke “energie in balans” methode toepassen welke bestaat uit een “energie in balans” behandeling en het “energie in balans” werkboek.

De “energie in balans” behandeling wordt gegeven op een massagetafel met als doelstelling om de energie in het lichaam goed te verdelen (uit je hoofd naar je hart).

Veel mensen zeggen dat zij de behandeling super ontspannend vinden en dat zij minder last hebben van stress en bewuster worden hoe het voelt om energetisch in balans te zijn.

Je leert werken met het “energie in balans” werkboek waarmee je stap voor stap cliënten inzicht geeft waar zij energie van krijgen en waar zij energetisch op leeglopen.
Onderdelen die o.a. besproken worden zijn ademhaling, beweging, voeding en nog tal van andere onderwerpen.

Deze training kan los worden gevolgd maar is ook een onderdeel van de opleiding “energie in balans lifesyle coaching / intuïtieve ontwikkeling”.


Locatie

Oud-Beijerland….15 minuten rijden van Rotterdam

Data en Tijden
Lesprijzen

als onderdeel van de opleiding energie in balans lifestyle coach kost deze les euro 95,00 en zit dan bij het lesgeld in.

een losse lesdag kost euro 150,00 en wordt afgesloten met een certificaat.

Per lesdag kunnen 8 cursisten meedoen. Cursisten die de hele opleiding volgen hebben voorrang.

Aanmelden

Inschrijven kan via onderstaand contactformulier:

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy