Lydia van der Bie

Lydia van der Bie

energie in balans

Tijdens deze lesdag leer je de unieke energie in balans methode toepassen.

Inhoud
Locatie
Data en Tijden
Lesprijzen
Aanmelden
Inhoud

Heel veel mensen hebben last van vermoeidheid en stress wat weer voor tal van anderen gezondheidsproblemen kan zorgen en geven aan dat zij altijd maar “aan” staan en daardoor moeilijk kunnen ontspannen en slapen of dat zij onvoldoende energie hebben en juist niet tot actie komen vanwege de vermoeidheid.

Vaak hebben zij een energetische disbalans…veel energie in het hoofd…weinig energie in de voeten.

Zit er veel energie in het hoofd dan kan men last krijgen van denken, piekeren, slaapproblemen, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, onvermogen tot ontspannen, stress etc.

Zit er weinig energie in de benen dan kan men last krijgen van koude onderbenen- en voeten, koude handen, vermoeidheid, bloedsomloopsproblemen, duizeligheid, instabiliteit, passiviteit, faalangst etc.

Natuurlijk kunnen er ook andere oorzaken zijn voor bovenstaande klachten, maar worden ze veroorzaakt door energetische disbalans dan is het belangrijk deze disbalans te herstellen.

De juiste energieverdeling in het lichaam is namelijk essentieel voor een goede gezondheid en is belangrijk om te kunnen ontspannen en om lekker in je vel te kunnen zitten en om over voldoende energie te kunnen beschikken.

Tijdens deze lesdag leer je de unieke “energie in balans” behandeling geven.

Deze behandeling wordt gegeven op een massagetafel met als doelstelling om de energie in het lichaam goed te verdelen (uit je hoofd naar je hart).

Veel mensen zeggen dat zij de behandeling super ontspannend vinden en dat zij minder last hebben van stress en bewuster worden hoe het voelt om energetisch in balans te zijn.

De training kan los worden gevolgd (certificaat van deelname) maar ook als onderdeel van de opleiding energetisch chakra therapeut(e).

 

dinsdag 10 september 2024

start 10.00 uur

Vrijblijvend kan je bellen naar de docente voor meer informatie

Lydia van der Bie

0617996703


Locatie

Oud-Beijerland….15 minuten rijden van Rotterdam

Data en Tijden

dinsdag 10 september

Van 10.00 uur tot 14.00 uur

Agenda met lesdata- en tijden bekijken

Lesprijzen

losse lesdag euro 150,00 vrijgesteld van btw ivm beroepsmatige intentie.

De training kan los worden gevolgd (certificaat van deelname) maar ook als onderdeel van de opleiding energetisch chakra therapeut(e).

Aanmelden

Inschrijven kan via onderstaand contactformulier:

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy